Pink and fluttering

Off day

Jeg kan ikke helt sætte ord på hvem, hvad eller hvorfor, men jeg har haft det man kalder en off day. Der er en masse tanker der er løbet igennem mit hoved og jeg har været ekstrem følsom. Jeg tror ikke at det er en bestemt grund, men det er vigtigt for mig, at jeg passer på mig selv, når jeg er skrøbelig. Derfor har jeg valgt at blive hjemme under dynen og tage en hygge dag med mig selv og min familie. Når jeg har det på denne her måde, vil jeg gerne pleje mig selv og jeg tror derfor, at det bedste jeg kan gøre er, at være alene og få styr på mine tanker og følelser. Jeg tror alle har prøvet at have en off day, hvis ikke flere i deres liv, men det tror jeg også er en naturlig ting. Nogle dage kan jeg bare være mere følsom end andre, uden nogen særlig grund og det tror jeg blot, at jeg skal lære at accpetere og erkende, så jeg kan gå igennem de dage på bedste vis. Jeg sørger for at snakke med dem jeg holder af og se på de gode ting jeg har i livet – så bliver jeg som regel i bedre humør.

Photo 05-03-14 17.07.08 (1) 2

Jeg skal på arbejde imorgen tidlig på sygehuset, så jeg tror at det er fornuftigt, at jeg holder en hjemme dag. Så er jeg klar til imorgen og forhåbentlig i bedre humør og ser lysere på tilværelsen. Jeg vil sætte en god film på og håbe at jeg kan få en god nattesøvn. Det plejer at være første skridt på vejen til en god dag for mig!

– Hvad har du af planer i aften? Jeg håber at du har haft en lysere dag end mig <3 Rigtig god aften!

4 kommentarer

  • Bruno Pedersen

    Op igen selina!! Tænk på noget godt.. Jeg håber det bedste for dig..Bruno

    Sendt fra min iPad

    Den 07/03/2014 kl. 20.28 skrev “Selina” <comment-reply@wordpress.com>:

    selinavisbech posted: “Jeg kan ikke helt sætte ord på hvem, hvad eller hvorfor, men jeg har haft det man kalder en off day. Der er en masse tanker der er løbet igennem mit hoved og jeg har været ekstrem følsom. Jeg tror ikke at det er en bestemt grund, men det er vigtigt for mi”

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil altid hjælpe hvis jeg kan

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Hej Selina:-)
    Måske et meget mærkeligt spørgsmål, men jeg har altid haft problemer med det selv!
    Hvordan barbere du dig under armene, det ser helt vildt flot ud når der ingen stubbe er og det er helt glat. Hvad bruger du/hvilke produkter?
    Hver gang jeg har barbere mig kommer der stubbe dagen efter, og det er så trælst.
    Håber du kan hjælpe!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • You’ve really helped me unaesrtdnd the issues. Thanks.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pink and fluttering