Mit rette element

Hjerternes tid

Jeg afsluttede min sidste skriftlige eksamen i torsdags, en kæmpe lettelse! Det var en rigtig god start på weekenden og det skulle også ud og fejres. Jeg tog ud og spiste med en af mine gode veninder, hvor vi efterfølgende mødtes med nogle af vores fællesvenner. Vi startede på min kærestes bar Saloon, hvorefter vi tog på Butchers, virkelig sjov aften!

20131215-142759.jpg

20131215-142858.jpg

Selvom jeg ofte er i byen, kan jeg godt lide, at tage nogle dage hvor jeg bare er mig selv. Da min kæreste tog på arbejde igår aftes valgte jeg, at blive hjemme under dynen og se en god film. Jeg elsker at gå i byen og være social og hygge mig, men jeg synes også der skal være plads til, at jeg kan være alene og slappe af engang imellem. Jeg føler til tider, at jeg har brug for at restituere og være mig selv, for at finde mig selv. Det at være alene med mine tanker og mine drømme. Når jeg har fundet roen igen, kan jeg sagtens tage ud og have det sjovt og være social, men der skal være plads til begge dele.

I dag skal jeg i Tivoli med min familie og julehygge. Jeg elsker at bruge tid med min familie, så det glæder jeg mig til. Julen er hjerternes tid og den vil jeg bruge sammen med min familie og dem jeg holder af. Har du det også på samme måde?<3

20131215-143735.jpg

20131215-143800.jpg

20131215-144201.jpg

2 kommentarer

  • Hej Selina. Først, tak for en fed blog! Du er en kæmpe inspiration! Jeg skriver også for at spørge dig, hvilken macare du bruger? 🙂 Og gør du noget andet for at få dem til at se ud som de gør? Jeg synes det gør dine øjne så flotte! Jeg synes bare ikke at jeg kan få mine til at se sådan ud, så bliver de bare for kumpet agtigt, fordi jeg bliver ved med at prøve og kommet noget på. Stort knus herfra :-*

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Line. Tal for de søde ord! Jeg bruger mascaren Drama fra Lâncome. Jeg mener, at den koster lidt over 300 kr. men den er det værd! Har brugt den i snart 2 år, og det vil jeg fortsætte med:)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit rette element