Ask me!

Hair rutine

Efter mange forsøg med diverse hårprodukter, har jeg gjort mig den erfaring, at det ikke kan betale sig for mig, at købe billige hårprodukter, Efter min mor havde været til frisøren en dag, havde hun købt en Joico shampoo og conditioner med til mig. Da jeg havde brugt produkterne nogle gange gik det op for mig, hvor stor forskel der egentlig er på kvaliteten. Mit hår er naturligt blond, dvs. at jeg aldrig har farvet hår eller fået striber i mit hår. Derfor har jeg altid tænkt, at almindelige hårprodukter burde være tilstrækkeligt for mit hår, men jeg kan virkelig mærke forskel efter, at have prøvet en dyrere produkter, af bedre kvalitet. For mig er mit hår en vigtigt del af min udstråling, så jeg er begyndt, at tænke over hvilke produkter jeg tilfører og behandler mit hår med. Da jeg var yngre gik jeg og drømte om, at få et langt flot hår, men det knækkede af når det ramte mit bryst. Da jeg begyndte, at drikke min daglige smoothie (kan ses i tidligere indlæg), begyndte mit hår, at vokse. Jeg havde aldrig prøvet, at få mit hår længere end til mit bryst, men pludselig voksede det meget længere og stærkere. Det var en lille drøm der var gået i opfyldelse og for, at bevare længde og hårstyrke valgte jeg, at købe nogle kvalitetsprodukter, som har været med til, at bevare mit hår stærkt og sundt. I dag har jeg faste hårprodukter og hår-rutiner, som plejer og styrker mit hår.

Processed with VSCOcam with m3 preset

Processed with VSCOcam with m5 preset

IMG_3673

Produkterne på billedet ovenfor, er dem jeg bruger under vask. Jeg bruger Joico Volume Shampoo, som giver mit hår både fugt og volumen og den passer super godt til mit hår. Dagligt kan jeg undgå, at glatte hår hvis jeg bruger denne shampoo, da volumen gør at mit hår ser fyldigt og sundt ud. For at styrke mit hår og mine spidser, bruger jeg Joico’s conditioner, som jeg tilfører spidserne af mit hår under vask. Joico’s produkter ligger i den dyrere ende af hårprodukter, men de virker og det er vigtigste for mig, når det gælder om, at holde mit hår sundt. KMS california er en creme, som går ind og reparer og styrker mit hår. Den kan både bruges inden og efter vask, alt efter behov.

IMG_3663

Processed with VSCOcam with m5 preset

Min helt store favorit er min Maroccanoil, som gør mit hår silkeblødt og glansfuldt. Den giver også håret fugt, hvilket jeg bruger ekstra meget om vinteren. Jeg har brugt den i snart et halvt år og jeg kan kun sige positive ting om den! Når jeg har føntørret mit hår og skal sætte det, bruger jeg hårlakken fra Bed Head. Den er super lækker, men også lidt dyr. Jeg køber den en gang om måneden, men har altid en almindelig hårlak fra netto med i tasken, når jeg skal ud i weekenden. Bed Head har også lavet produkter After Party, som jeg også er rigtig glad for. Den dufter helt vildt lækkert og den bruger jeg når jeg har været ude til arrangementer eller andet, hvor mit hår kan lugte lidt af eksempelvis røg. Den går ind og tager lugten, så mit hår i stedet dufter, samtidig med at den gør mit hår silkeblødt. Jeg kan stå inde for alle produkterne og kan varmt anbefale dem, hvis du gerne vil give lidt ekstra for et sundt og lækkert hår. Jeg håber i har ligeså meget hårglæde som jeg<3

22 kommentarer

  • Mille

    Jeg bruger selv Joicos produkter (og Moroccan oil, hehe) men jeg er simpelthen for nærig til at give fuld pris for dem, så jeg køber dem for 38 kr. stykket på nettet, inde på nogle danske hjemmesider 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Mille. Hold da op, det var billigt:) hvilke hjemmesider kan man købe dem så billigt? Knus S

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mille

      Jeg køber som regel mine inde på nicehair.dk og billigvoks.dk 🙂 men hold godt øje, for de bliver hurtigt revet væk! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cathrine

      Jeg kan også kun give mine bedste anbefalinger til nicehair.dk det er så meget billigere der inde og de har så mange lækre mærker og gode tilbud! De har oftest dag-til-dag levering… Jeg er i hvert fald færdig med at give fuld pris 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonym

      Joico koster da over 100,- kroner inde pp billigvoks og nicehair. Hvor får du dem til 38,- det lyder da sindssygt billigt. Det er bare super lækre produkter.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • LWA

    Jeg er stor fan af BED HEAD mit hår tager så godt i mod deres produkter. I Kvickly har de nogle af dem til rimlig penge (99kr)
    Men alt i alt kan det kun betale sig at gøre brug af de dyre produkter, der er jo en grund til differencen….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikoline

    Hej Selina. Hvordan har du det med at Peter kalder Amalie skat, i det nyeste afsnit af “selvoptaget”? Og snakker du med Amalie?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Hej Selina
    Først og fremmest tak for en super fed blog.. Synes det er fantastisk at du er så nede på jorden og tak fordi du vil dele så mange ting med os læsere..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    I hvilke butikker kan man købe Moroccanoil? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • TrineH

    Hej flotte Selina! Hvordan bruges olien til håret og hvor er din lækre kjole fra? (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melanie

    Hej Selina 🙂
    Efter du har taget Kms i fugtigt hår, skal den så skylles ud igen eller hvordan foregår det?

    Tak på forhånd, og god dag til dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Hej Selina :).
    Rigtig fin kjole du har, hvor er den købt? og har du evt et link til den, eller hvad kjolen hedder. Kan simpelthen ikke finde den nogle steder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Blæsbjerg

    Hej Selina.
    Hvor er din kjole fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • stephanie

      køb den på ts 🙂 søg på arrogant cat london

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • stephanie

      køb på den ts 🙂 du kan søge på arrogant cat london

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • I’ve been browsing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article
    like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and
    bloggers made good content as you did, the internet will be much more
    useful than evera before.
    http://www.tommiekelly.com/thportfoli

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

    Hej Selina 🙂

    Jeg har førhen haft langt, forholdsvis tykt blondt hår, men efter at have farvet mit hår mørkt og efterfølgende gået tilbage til det lyse, er det blevet MEGET skadet – desværre..
    Herudover har jeg haft hot fusion extensions i, hvilket resulterede i, at min hår knækkede, men nu er det endelig begyndt at vokse med ned igen!
    Dog, synes jeg at mit hår vokser langsomt, og virker meget tyndt i forhold til, hvordan det var inden jeg farvede det lyst igen.
    Jeg vil derfor gerne høre dig ad, om du har nogle hårrutiner eller særlige måder du plejer dit hår, for at bevare tykkelsen og længden? Her tænker jeg på, hovedbundsmassage, regler om kun at vaske hår én gang i ugen, vitaminpiller mv.?

    Jeg håber på at høre fra dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Baseball fans can also choose from national baseball tickets to a number of minor league teams,
    spring training and playoff games. Every championship
    team needs an otherwise-unsung player to step up in a big moment
    during the postseason. The team saw wonderful success under Hulbert, he signed top
    talent and led the White Stockings to the first ever National League pennant which
    was the climax of the post season at the time.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jennie

    Kan du lägga upp bild på ditt röda hår som du hade innan? Så galet snyggt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jennie lövgren

    Kan du lägga upp bild på ditt röda hår som du hade innan? Så galet snyggt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ask me!