HVAD ER EN SUND LIVSSTIL FOR MIG?

MY VALENTINES DAY

Valentines day
“Uafhængig af min egen kærlighedssituation har jeg altid synes at Valentines Day er en smuk dag – for hvad er mere smukt end at kunne udtrykke den kærlighed vi besidder til de mennesker vi elsker?”

Hej mine kære. I dag er ikke bare hvilken som helst søndag, det er nemlig Valentines dag. Jeg tror det er en dag, som mange mennesker enten elsker eller hader grundet deres egen kærlighedssituation, men egentlig er det bare en hvilken som helst anden dag – hvor der er tradition for, at man kan vise sin kærlighed til dem man holder af. Uafhængig af min egen kærlighedssituation har jeg altid synes det er en smuk dag, for hvad er mere smukt end at kunne udtrykke den kærlighed vi besidder til de mennesker vi elsker? Det synes jeg i sig selv er en smuk ting – også selvom jeg ikke har en valentines date. Til gengæld har jeg været så heldig at nyde hele dagen med min kære mor, som jeg har nydt.

For mig er der stor forskel på at være alene og at være ensom. Man kan godt føle ensomhed, selvom man have mennesker omkring sig – og omvendt kan man også være alene med sig selv, uden at være ensom. Det vigtigste forhold vi har i livet er til os selv – derfra kan vi opnå dybe venskaber og kærlighedsforhold til andre mennesker. Jeg bruger meget tid med mig selv, netop fordi jeg godt kan lide at være alene i mit eget selskab og mærke mig selv. For det gør at jeg kan mærke de mennekser omkring mig jeg holder af, på en oprigtig måde. Det er en vigtig ting for mig – og den ægte kærlighed vi alle oplever før eller siden hvis vi følger vores hjerte på en oprigtig måde, så overgår det på alle måder en enkelt dag på året – og det er værd at vente på, synes i ikke? <3

Lige meget hvordan i tilbringer dagen, så håber jeg i nyder dagen, uden at dømme jeres ydre livssituation. Det var lidt af mine tanker, som jeg havde lyst til at dele med jer om mine tanker om denne smukke dag. Godnat til jer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HVAD ER EN SUND LIVSSTIL FOR MIG?