BACK HOME!

HVAD ER EN SUND LIVSSTIL FOR MIG?

 photo Billede 20-01-2016 17.09.07_zpskwoffhoy.jpg photo Billede 20-01-2016 17.12.29_zps49yfmj4s.jpg

SHOP MY WORKOUT OUTFIT
Nike Element Half Zip shirt HERE // Sketchers Sneaks HERE

Hej skønheder. I dag slog det mig, at det er første gang i flere måneder, at jeg har været væk fra træningscenteret i mere end en uge. Jeg har haft svært ved at give slip i træningen, da jeg ikke har haft lyst til at miste min muskelmasse jeg byggede op, på månederne jeg trænede op til bikini fitness. Efter mit forløb med min personlige træner Anna sluttede, har jeg selv lavet mit eget træningsprogram og kostplan baseret på min egen viden efter jeg er blevet uddannet Personlig træner. Jeg har ændret mit træningspas fra et split program 6 dage om ugen, til et fullbody program – 3 træninger om ugen. Ved et fullbody program rammes de store muskelgrupper i kroppen under hver træning. Det kan være mindst lige så effektivt som et split program, hvis træningen er effektiv og en nærende kostplan køres ved siden af. Det er virkelig en stor gave, at jeg kan være min egen motivation, fordi jeg kan se at det virker på min krop!

Jeg har aldrig nydt at træne mere end jeg gør nu og jeg har fundet en balance i min kost, hvor jeg nyder min livsstil. Fordi jeg har kontrol og ved hvornår der er plads til at jeg kan give slip, som jeg også har tilladt mig selv på min ferie til Florida – både med kosten og træningen. Vi er alle forskellige og jeg ved at jeg kører død i en ekstrem livsstil! Jeg har det godt med at vide hvad jeg indtager i min dagligdag. Det betyder meget for mig at jeg i mine daglige rutiner indtager den rette mængde næringsstoffer, så både min krop og mit sind får det maksimale brændstof. For at holde mit blodsukker stabilt holder jeg meget af mine rutiner, hvor jeg indtager en god mængde protein og gode kulhydrater på de rette tidspunkter – og ej at forglemme de gode fedtkilder, som er så vigtige for os kvinder! For at jeg kan trives i denne livsstil har brug for at give slip engang imellem og give mig selv lov til at spise hvad jeg har lyst til. Det gjorde jeg på min ferie til Florida og det føltes så godt! Det er for mig balance – hvor der også er plads til at leve, uden at jeg begrænser mig selv – det er for mig den sundeste livsstil:-)

Det er ingen hemmelighed, at jeg har fået en større faktuel viden indenfor kost efter min uddannelse som Personlig træner. Det har også medført nogle ændringer i min kost, hvor jeg har ændret og tilføjet i mine spisevaner. Jeg har kunne mærke hvordan simple ændringer i kosten har virket for mig, især min tidligere “skræk” for kulhydrater. Det er faktisk en af de kilder jeg har kunne mærke og se har haft stor effekt, blot ved få ændringer og vigtigst af alt  – hvornår de indtages! Jeg vil gerne gå mere i dybden om hvad jeg har ændret, og hvordan jeg har oplevet at det har været udslagsgivende – i både min energi, min trænings effektivitet og på min krop. Kunne i tænke jer jeg delte mere om dette og mine kost rutiner?

Håber også i får en “røv” god fredag, søde jer <3

6 kommentarer

  • Lise

    Uh ja, meget gerne! Er selv i gang med at træne og finder kæmpe inspiration i dig! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michella

    Meget gerne!! 🙂
    Er lige startet med at studere ernæring og sundhed and I’m dying to hear about your routines!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Må jeg spørge, hvorfor du har bælte på, når du træner? Har set, du ofte har det på de billeder, du lægger op. De fleste vil vel sige, det kun er nyttigt/nødvendigt, når man skal løfte virkelig tungt. Ved at have det på til almindelig træning sætter du jo en stor del af mavemusklerne + core ud af spil og får dem derfor ikke trænet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita

    Du må meget gerne dele ud om din træning og kost – det vil være en stor inspiration! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Du må hellere end gerne lave et indlæg om din kost og træning. Hvornår du indtager hvad og hvor meget. Og hvordan din træningsplan ser ud 🙂 jeg træner selv og elsker det virkelig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BACK HOME!