MINE 5 TRÆNINGSRUTINER

MIN BODYGUIDE TIL DIN KVINDEKROP!

Billede 25-07-2016 19.32.44

Velkommen til min personlige kost- og træningsguide WWW.SELINASBODYGUIDE.DK

Hej mine kære! Efter mange måneders intens arbejde med sved, tåre og smil kan jeg endelig fortælle om mit projekt jeg har arbejdet hårdt på! :’) Efter mange år ved tasterne her på bloggen og en rejse gennem mig og min krop – har jeg fået øjnene op for kvindekroppen!

For jeg tror på, at du som kvinde med den rette inspiration og motivation kan få hjælp til at leve i den krop du drømmer om. Jeg vil hjælpe dig med, at mærke din krop, forstå din krop, lytte til din krop. En motivation som denne findes ikke større end den du finder i sig selv! Jeg vil dele mine egne erfaringer med at mærke min kvindekrop og give den livsstil videre, som har beriget min krop.

Gennem min kost– og træningsguide vil du lære at mærke din kvindekrop. Du vil opleve, at stå op om morgenen og mærke din indre energi flyde i din krop og du vil opleve at kunne smile indvendig, fordi du mærker sig selv – helt indefra. Derfra kan du skabe & udvikle din kvindekrop – uden begrænsninger! Det er hvad jeg brænder for, at skubbe dig ud på din livs rejse! Så, er du klar?


Vil du være den første til at modtage forløbene før de bliver online? <3 Så tilmeld dig nyhedsbrevet på hjemmesiden HER.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MINE 5 TRÆNINGSRUTINER