JEG ER OVERVÆLDET, TAK

HVORFOR TAGER JEG PÅ Ø-LEJR?

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Hej mine kære. I takt med at jeg har valgt at starte bloggen stille og roligt op igen, vil jeg gerne dele en personlig ting af mit liv – som jeg nok aldrig har snakket om her på bloggen. Jeg har nok fortalt jer om min årlige skiferie jeg tager på sammen med min familie og en masse andre mennesker. Det stammer fra, at jeg siden jeg var 8 måneder gammel hvert år har taget på Ø-lejr om sommeren – på en lille Ø der hedder Vejlø. Hvis i ikke ved hvad Ø-lejr er, så er det ikke mærkeligt, da det ikke er særligt almindeligt i dag. Men det er altså hvad min næste uge står på – og jeg GLÆDER mig :’)

Ø-lejr er mange ting, det er på mange måder primitivt, utrolig naturbetinget, socialt, men for mig er det dejligste ved Øl-lejr – at det er et sted, hvor jeg kan koble helt af fra. Man er bare tilstede og alle dem der kommer på Ø’en er vidt forskellige mennesker, men alle kommet for det samme – nyde en uge uden NOGET som helst på programmet. Det går i bund og grund ud på bare at være sammen og nyde nuet – og det elsker jeg! Når vi er sammen om aftenen rundt om bålet synger vi sange, jeg nyder ofte en cider eller to;) og stemningen bliver derfra helt unik! Det bliver første gang i år, at jeg har valgt, at jeg gerne vil opdatere lidt herinde imens jeg er på Ø-lejren – fordi jeg mentalt er der hvor jeg kan nyde begge ting samtidig. Det hele handler blot om, at være oprigtig overfor nuet og mærke efter hvornår det passer at trække mig og nyde nuet med min laptop:)

Jeg har altid været god til at give slip når jeg er på Vejlø og det har gjort at min mor og jeg har fået en fast tradition sammen om at nyde en Somersby i hinandens selskab hver aften. Når vi er ude og rejse har vi det sammen med kaffe, men når vi er på Ø-lejr er stemningen en helt anden, hvor en cider er blevet vores måde at nyde nuet sammen. De to nye varianter Blåbær og Rabarber skal indvies, hvorfor jeg i samarbejde med Somersby afholder en skøn konkurrence i kan deltage i her <3

I den ånd afholder jeg en konkurrence imens jeg er på Vejlø. Du kan vinde en kasse Somersby, helt efter eget valg! For at deltage skal du blot skrive i kommentarfeltet hvem du gerne vil dele en Somersby med, samt hvor og hvornår du ville nyde den! Du skal som det eneste være over 18 år for at kunne deltage. God fornøjelse! :’)

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Somersby

11 kommentarer

  • Tina

    Jeg ville elske at nyde en Somersby sammen med min dejlige søster i Portugal på en dejlig sommeraften hvor vi kigger på solnedgangen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie mitzie

    Jeg vil dele den med min aller bedste ven, på en varm sommer dag i København <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Valerina

    Jeg vil dele den med familien og veninder og bekendte 😍❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Valerina

    Jeg vil dele den med familien og veninder og bekendte i sommerferien 😍❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilia H.

    Jeg vil gerne dele med alle mine veninder, da jeg flytter hjemmefra i august, i eget hus efter 4,5 års renovering og holder fødselsdag ugen efter. Vi er 7 piger på 23 og 24 år 😀
    Festen bliver afholdt i en lille landsby syd for Aalborg

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg ville dele en sommersby med min kæreste på vores lille hyggelige altan inde i indre Kbh. Og det skal være lige når aftensolen rammer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ask Hj

    Jeg deler den med mine hjemmedrenge, et eller andet sted i den Svenske ødemark. Vi tager på vandretur næste weekend – så det ville absolut være optimalt med en sød ramme techno-vand!

    Tak på forhånd homie <3 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Nilsson

    Jeg ville elske at nyde en kasse sommers Somersby med min søde kæreste og vores venner når vi skal i sommerhus om 2 uger. Her skal der nemlig fejres at jeg endelig må nyde alkohol efter 2 måneders pause, da jeg har fået opereret mine visdomstænder væk..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Louise

    Jeg vil gerne nyde sådan en kasse med min familie, vi ser ikke hinanden særlig tit fordi vi alle bor forskellige steder både ind og ud landet! Vi har for engangs skyld bestilt sommerhus tur i august hvorså jeg ville tage dem med

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Nielsen

    Jeg vil gerne nyde en kasse somersby (Rabarber) sammen med min veninde i skovens dejlige omgivelser (SMUKFEST) 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • So excited I found this article as it made things much qukeicr!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JEG ER OVERVÆLDET, TAK