Christmas spirit

Herbalife

Julen står i kærlighedens tegn og jeg elsker at hygge med familien og ikke mindst hygge med en masse lækker mad! Ofte bliver det til nogle usunde spisevaner igennem julen, men det synes jeg også, at der skal være plads til! Nu er juledagene ovre og jeg skal til min sidste julefrokost i dag hos familien. Jeg har derfor besluttet, at jeg vil begynde mine sunde spisevaner igen. Jeg har nogle klare daglige rutiner, som jeg følger i min hverdag. Jeg har en hovedregel indenfor kost. Jeg prøver altid, at spise flere proteiner end kulhydrater. Proteiner er energigivende næringsstoffer, som styrker kroppen og jeg prøver derfor så vidt muligt, at indtage en stor del proteiner i løbet af min hverdag. Som jeg har nævnt i nogle af mine tidligere indlæg, er jeg stor fan af produktet Herbalife. Deres produkter er verdens førende balancerede måltidserstatning, som er rigt på protein, som hjælper vækst og vedligeholdelse af muskelmasse. To af deres produkter bruger jeg dagligt. Deres shake, som jeg bruger i min smoothie om morgenen og deres to proteinbarer.

IMG_3509

Shake – deres shake kan man få i forskellige formula. Jeg foretrækker formula 1, som er en ernæringsrig shake. Den er et lækkert balanceret måltid, der giver en fremragende shake af høj kvalitet protein fra soja, mælk og vigtige nærringsstoffer. Man kan købe dem med mange forskellige smage, men jeg kan bedst lide den med jordbærsmag, da den har en naturlig smag. Jeg foretrækker, at bruge denne shake til to ting. Enten i en smoothie blandet med frugter og andet godt (se evt. min opskrift i tidligere indlæg). Eller som en almindelig shake, tilsat soya- og rismælk samt livetsolie.

Proteinbarer – de laver to super lækrer proteinbarer. Den ene er også formula 1, som er en næringsrig måltidsbar. Det er en måltidserstatning til vægtkontrol og balanceret ernæring, dvs. 1 bar = 1 måltid. Udover måltidsbaren, laver de en lækker proteinbar. Den hedder proteinrig snack. Jeg har altid en enkelt eller to med i skole, når jeg får lyst til noget sødt. Jeg har spist denne protein bar siden jeg startede med at træne på eliteplan, da jeg var 13 år, og jeg må sige, at jeg er blevet lidt afhængig. Jeg foretrækker den med vanille/mandel aroma, da den har en sød smag, men samtidig ikke kvalmende, som mange andre proteinbarer jeg har smagt. Jeg tror aldrig jeg kommer til, at stoppe med at spise deres proteinbarer!

Photo 27-12-13 18.43.12

Photo 27-12-13 18.43.11 (1)

Hvis du står og mangler noget til, at supplere din kost, samt ønsker en regulerende ernæringsrig protein kostplan, vil jeg klart anbefale Herbalife. Jeg har købt deres produkter i mange år og jeg føler at deres produkter virker! Udover at de har en fantastisk virkning, smager deres produkter virkelig lækkert! Det var et lille indlæg om mine ynglings ernæringsprodukter til hverdagen. Håber du kan finde inspiration til din egen:-)

9 kommentarer

  • Annika jensen

    Din blog er fantastisk….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • fifi

    Det er skønt at læse din blog <3
    Jeg har prøvet de protein barer derfra, og ja de er gode… smager fint.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • kat

    hej selina. er du ikke kærester med peter længere? inde på jeres fb står der i er single? :O 🙁 ???

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikoline hansen

    Hey Selina, super skønno blog <3 Jeg er en frisk og livlig tøz på snart 14 (tihi – føler mig så gammel!). Jeg føler din blog hver eneste dag – selv i timerne på skolen… 😛 Jeg er hvad man måske vilje kalde en støre tøz.. Har du nogle gode råd til sådan en som mig? Jeg vil gerne tabe mig tjyve kilo men det er som om at det er op ad bakke. Jeg kunne godt tænke mig at få nogle som dig..Du er så pæn.. Kan du måske fortælle mig hvordan jeg får det??? JEg vil blive herre glad hvis du svaret mig.

    Køøøøs den "lille" pige <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linette

    Hej. Hvor kan man købe Herbalife produkter? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Christmas spirit