ME AND MY NEW CAR!

DE SMÅ SEJRE I LIVET

run4run2

Hej søde jer. I dag oplevede jeg et gennembrud! Jeg har aldrig været den store løber, da jeg altid har været mere til den dynamiske sport og hvis løb har det været interval træning – aldrig lang distance. Ikke fordi jeg ikke har haft “lyst”, men faktisk fordi jeg har følt og oplevet en stor begrænsning, både fysisk og mentalt. Jeg har gået og undret mig over hvordan jeg har kunne bryde dette mønster og min egen frygt. Med tiden har det været sværere og sværere for mig, at synes det at løbe gav mening for mig, men jeg har på den anden side også stillet spørgsmålstegn til, hvorfor netop løb har været så svært for mig. Jeg elsker at være aktiv og udfordre mig selv i sport og under min uddannelse som Personlig træner satte det gang i min egen provokation i mig selv. Jeg VIL lære at løbe! Trods jeg bare kunne fortsætte med at gøre hvad jeg er god til, som både Taekwondo, styrketræning mm. som jeg er min “trykhedszone”.

Jeg tror på, at udvikling kommer i forskellige størrelser og jeg oplever at det nogle gange kan være så angstprovokerende, at min forfængelighed gerne vil undgå disse konfrontationer. Paradoksalt nok er det også der jeg oplever, at jeg kan udvikle mig aller mest! Trods at jeg bliver skræmt, føler mig magtesløs og mine tanker siger fra.

Jeg begyndte at løbe med mit arbejde for en måned siden, som jeg oplevede denne angstprovokerende følelse, “trods” at jeg er uddannet personlig træner og har sort bælte i Taekwondo. Men man kan ikke være god til alt og det var bestemt grænseoverskridende for mig at begynde at løbe, også endda med folk og ikke bare mig selv! Vi løber sammen en gang om ugen og i dag var 4 gang vi løb.  De første gange var hårdt og mine tanker om jeg nu kunne klare det, klare presset og følge med i stort omfang eksisterende i mine tanker – men i dag var anderledes.

Jeg oplevede at jeg havde givet slip og bare løb! Løb uden bekymringer eller angst, jeg oplevede tværtimod en stor glæde og jeg grinte flere gange under turen. Jeg oplevede at jeg spurtede det sidste stykke – jeg gav slip! Det er måske ikke en stor ting, men som mange ting i livet kan de små succesoplevelser være med til at gøre en forskel og udvikle os som mennesker. Jeg har lovet mig selv altid at søge udfordringer og ikke være bange for at falde eller fejle!

Det her var en lille succesoplevelse jeg havde lyst til, at dele med jer :’) Har i en succesoplevelse – stort som småt, der har betydet noget for jer?

1 kommentar

  • Ingen tvivl om at taekwondo har flere gode egenskaber. Dels kan det bruges som selvforsvar – i situationer man aldrig håber at lande i, for vedkommende aner ikke hvad han går ind til – men også fordi det giver god motion på en sund måde. At det så også øger selvtilliden er så ren bonus, win-win og hvad man ellers siger. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ME AND MY NEW CAR!