JEG FEJRER NOGET STORT!

Mit bedste tip efter træning!

Billede 13-09-2014 01.33.45Billede 13-09-2014 01.34.27

Hej mine kære. I dag vil jeg dele en af mine faste rutiner jeg bruger i forbindelse med min træning. Jeg er ret sikker på at mange af jer har hørt om Magnesium før, men hvis ikke vil jeg fortælle jer lidt om hvad det præcis er, samt mine erfaringer med det. Under min uddannelse som Personlig træner havde vi en del om kosttilskud mm. der bidrog til den mest optimale restituering for kroppen. Jeg blev hurtigt fanget af mineralet Magnesium, da jeg altid har haft lidt uro i kroppen når jeg har skulle sove. Jeg satte mig ind i hvad Magnesium gjorde ved kroppen og jeg fandt hurtigt ud af, at det var et mineral min krop ville få glæde af! Til jer der ikke kender Magnesium, så er det blandt de mest udbredte mineraler vi har i kroppen og har indvirkning på hundredevis af kroppens forskellige funktioner, blandt andet vores stofskifteproces!:)

Jeg gik ned i Matas og købte en Magnesium spray, som jeg begyndte at bruge hver aften inden jeg gik i seng. Utroligt nok hjalp det fra dag 1 af på min søvn! På det tidspunkt trænede jeg op til Bikini fitness og havde ekstra meget brug for mineralet i kroppen, da træning med udholdenhed kan medvirke til hurtigere tab af Magnesium. Har i selv prøvet det i forbindelse med træning og måske haft den samme oplevelse af den effektive virkning?

Jeg begyndte at undersøge mere om Magnesium og fandt ud af at NordicHealth havde flere forskellige produkter med Magnesium. Jeg har aldrig været den store pille sluger, så da jeg var oppe i Matas og så at NordicHealth havde mineralet i spray-form prøvede jeg det. Så i stedet for at indtage det gennem en vitaminpille, får kroppen glæde af mineralet med det samme. Jeg bruger det hver dag mod min uro! Og jeg ved, at jer der døjer med den samme uro som mig – vil få lige så stor glæde af mineralet! Udover at det er godt for restitueringen, så har min mor haft færre migræne anfald efter hun begyndte at tilføre kroppen Magnesium. Jer der selv døjer med Migræne eller har nogle tæt på jer der gør, ved hvor forfærdeligt det er! Så at se at det har haft en gavnlig effekt for hende (som ellers har prøvet alt!) gør bare, at jeg endnu mere er fortaler for produktet! :’)

Jeg har selv brugt Magnesium Sprayene fra NordicHealth, som jeg stærkt kan anbefale! Hvis i også vil prøve en af deres spray kan i købe dem i Matas HER. De kan også købes i alle helsekostbutikker.

Som er ekstra ting afholder jeg en konkurrence i samarbejde med NordicHealth hvor i kan vinde en gaveæske bestående af NordciHealths tre magnesiumsprays – Original, Joint & Recovery, samt 1 kg Magnesium badeflager! Gaveæsken har en samlet værdi på 841 kr, som i kan vinde! I skal blot skrive jeres navn og email i kommentarfeltet, så er i med i konkurrencen om de lækre Magnesium produkter, som måske også kan forbedre din tilværelse som min! God fornøjelse <3

Sponsoreret i samarbejde med NordicHealth

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JEG FEJRER NOGET STORT!