Hjerternes tid

Workout

Jeg er lige kommet hjem fra træning. Jeg er fyldt med god energi og en lækker følelse i kroppen. Det er den fedeste fornemmelse! Det er en af grundene til, at jeg træner og det har det været lige siden jeg var lille. Jeg trænede halvanden times Taekwondo træning, som både indeholdte teknik og styrketræning. Jeg synes det er en god kombination, der giver mig plads og mulighed for, at udvikle mig teknisk- og muskelmæssigt. Jeg har altid været mest vild med kamptræning, da det giver høj puls og jeg føler jeg får rørt mig maksimalt. Vi slutter altid vores træning af med en styrke runde, så vi får pulsen helt op inden udstrækning. Jeg synes det er fed møde, at slutte træningen af på, da jeg føler at det giver en kompleks træning der maksimere min styrke til næste træning.

Olympic_pictogram_Taekwondo 0709-a-wh-fitness-1847

Efter mange års erfaring, har jeg erfaret, at jeg er min egen største fjende, hvad angår træning. Det er vigtigt for mig, at jeg holder hovedet højt og bevare min mentalitet positivt omkring, hvad jeg får ud af at træne. Hvis ikke har jeg oplevet, at jeg kan komme ind i en dårlig periode, hvor jeg har svært ved, at få lettet min røv op og træne. For mig er det vigtigt, at jeg husker på hvor stor indflydelse træning har min hverdag, som giver god energi. Ellers går jeg og stagnerer og har en tendens til, at opleve ting negativt. På den måde husker jeg mig selv på, hvor vigtigt det er, at komme op og få rørt mig, således at jeg giver min krop mulighed for udvikling og belønner den næste dag. Kan du også afspejle disse tendenser i din egen hverdag?:)

2 kommentarer

  • Lizette

    Hej Selina. Super fedt indlæg! Har selv svært ved at finde motivation nogle gange. Men synes faktisk at du har nogle gode budskaber! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hjerternes tid