JEG KU' GODT

VÆK MED VÆSKEN I KROPPEN

 photo vaeligske_zpsthhehtk4.jpg

Hej mine søde. I weekenden oplevede jeg, at jeg havde den vildeste sukkertræng. Jeg tror måske jeg har gået og været stresset op til eksamen og flytningen uden at have mærket efter, så den fik hele armen! Både med chips (med dip self;-), slik og lidt fastfood kunne jeg heller ikke sige nej til. Mine hverdagsrutiner er meget proteinrige og jeg prøver at undgå for mange kalorier, så når min krop en gang imellem skriger på sukker, så plejer jeg egentlig at være god til at give lidt slip og være god til at acceptere det, i stedet for at gå imod det. Det der er knap så fedt er bivirkningen af de mange kalorier jeg ikke er vant til. Jeg føler mig oppustet og jeg kan tage helt op til 1 kg. på i væske.

Efter weekendens flip med kalorierne fandt jeg mine sunde rutiner frem og på blot 1 dag faldt jeg 1 kg. i væske uden at få det dårligt, tværtimod. Jeg havde det så godt dagen efter, så jeg håber at i kan få lige så meget gavn af mine tips jeg vil dele med jer <3

Tips til at fjerne oppustethed og væske i kroppen

1. Start dagen med noget der sætter kroppen i gang. Gerne en smoothie med olie i (jeg bruger livets olie) find min opskrift HER – eller evt. blødkogte æg (uden salt). Hvis i bliver sultne inden frokost, så tag evt en kyllingepølse, en skive kyllingebryst eller andet protein som snack.

2. Til frokost er det godt at spise proteinrigt. Gerne protein rugbrød, med hytteost og tun eller æg. Spis til i er mætte og ikke mere. Det mætter godt, så tag ikke fejl.

3. Hvis i bliver sultne inden aftensmad (som de fleste gør), så spis igen noget proteinrigt, som en protein bar eller en kyllingepølse eller hvad man kan lide:-)

4. Til aftensmad er det super vigtigt ikke at overspise, så aller bedst er oksekød eller kylling med kogte eller stegte grøntsager. Gerne flest grøntsager!

Det er hvad der virker for mig når jeg skal smide væsken og den ubehagelige oppustede følelse i kroppen. Husk at undgå for meget kaffe og salt også ellers drik massere af vand, så forløber processen hurtigst og bedst <3 Er der nogle af jer der kunne finde på at prøve det? Jeg håber ihvertfald det kunne give lidt inspiration til jer der kan døje med det samme <3

4 kommentarer

  • Emilie

    Hej Selina
    Du har nævnt et par gange i forbindelse med at komme i form eller tabe sig, at man kan “smide væsken”. Hvad betyder det? Det kan umuligt være den væske man har brug for som vand man undgår, tænker jeg? Har du evt. et link til et godt sted på nettet man kan læse om det lidt mere grundigt, eller kan du forklarer hvad du helt præcist mener med væsketabet? 🙂
    – Emilie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mille

      Kort sagt, smider man ofte væske i starten af sit vægttab, og derfor oplever mange at tabe helt op til 5 kg allerede i den første uge.
      Det skyldes at man tidligere har indtaget meget sodium/natrium/salt, hvorefter nyrerne beholder vandet i kroppen for at “udligne” saltbalancen.
      Ellers slå ‘water weight’ op på google og du skulle få en masse resultater 😀
      Håber ikke det gør noget jeg lige blandede mig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • selinavisbech10

      Hej Mille. Det er godt beskrevet 🙂 Knus S

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • selinavisbech10

      Hej Emilie. Det er kort sagt det Mille beskriver 🙂 Kulhydrater ophober sig i kroppen (som gør en oppusted, fordi kulhydraterne binder sig til væsken). Ved at spise gode proteinrige måltider kan den unødvendige væske fjernes. Det kan både være godt til at kickstarte vægttab, men også en sundere livsstil. Håber det gav mening, ellers må du sige til 🙂 Knus S

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JEG KU' GODT