OM AT VÆRE ÆRLIG - OVERFOR SIG SELV

KOSTVANER JEG IKKE KAN UNDVÆRE!

mad

Når det gælder en sund livsstil, så er faste rutiner altafgørende for mig! Det vil sige, at jeg i mine hverdage har nogle faste rutiner jeg følger. Følger for at give min krop op mit sind den optimale næring den har brug for.

Hej mine kære. I dag vil jeg dele lidt omkring mine kostvaner med jer. Jeg er begyndt at elske at handle ind og lave mad – og det er altså helt nyt for mig! Jeg har altid holdt mig til det simple såsom æg, kyllingepølser, hytteost, skyr, hvilket ikke er nogle dårlige ting at spise, tværtimod har min krop altid været glad for det, men at kæle for mad gør det hele lidt sjovere! Derfor er jeg begyndt at planlægge hvad jeg handler ind og hvad jeg har lyst til at spise i løbet af min uge. Det fungerer super godt for mig at planlægge omkring min mad, så jeg ikke kommer til at tage nogle irrationelle beslutninger, fordi jeg ikke har den nærende mad omkring mig min krop har brug for.

Jeg er vokset op i en familie hvor mad altid har været en vigtig del af tilværelsen. Det ligger dybt i mine gener at være god ved kroppen (kvindekroppen, som jeg vil komme mere end på en anden dag) selvom jeg også giver plads til at give slip engang imellem! Alt i balance, som jeg altid siger :’) Når det gælder en sund livsstil er faste rutiner altafgørende for mig! Det vil sige at jeg i mine hverdage har nogle faste rutiner jeg følger for, at give min krop op mit sind den optimale næring. Det skal lige siges, at jeg altid har spist for at gøre min krop glad! Jeg ved hvor meget min krop smiler og JEG smiler, når jeg er god ved den. I hverdagen står jeg altid halvanden time op inden jeg møder, så jeg kan lave mig en god nærende morgenmad, som jeg altid har gjort. Hvis i selv har svært ved at få noget ned om morgene, så kan jeg varmt anbefale en protein shake! (evt. fra Herbalife). Den kan blandes sammen med lidt soyadrik og vola! Så har i indtaget de vitaminer og mineraler der er vigtige for jeres krop og for jeres energiniveau fra morgenstunden.

Ovenfor har jeg taget et billede af dagens fangst, da jeg var nede og handle i Netto. Jeg tænkte at jeg ville vise jer et lille udklip af nogle af de råvarer min kost indeholder. Jeg er blevet utrolig glad for bønner, som jeg har et mindre flip med lige fortiden!:D I stedet for at spise ris, pasta eller brød, så spiser jeg altid bare en større portion grøntsager og kød, da det mætter vildt godt for mig! Hvis i godt kan lide at det skal fylde lidt mere i maven, så kan jeg varmt anbefale at riste en protein bolle fra Kohberg. De har et højt protein indhold og giver en god mæthedsfornemmelse, sammen med eksempelvis grøntsager, hytteost, æg, kød mm. Jeg har næsten altid disse protein boller liggende, da de mætter og kan spises både til frokost eller aftensmad. Har i prøvet dem – og hvis ja, hvad synes i om dem?:)

Hvis i har nogle spørgsmål til min kost så spørger i bare løs! Ellers er i velkommen til at skrive hvilke mad rutiner der virker for jer? <3

2 kommentarer

  • Tine

    Jeg synes du skal købe økologisk kød, både af hensyn til dyrevelfærd, men også fordi ikke-økologisk kød er fyldt med medicinrester og vækstfremmere osv

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Hej Selina. Er det muligt du kan lave et indlæg om den kost du følger mere specifikt? Altså hvad du spiser morgen, middag, aften? Evt også et indlæg om vægttab ville være dejligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OM AT VÆRE ÆRLIG - OVERFOR SIG SELV