NÅR KROPPEN SIGER FRA!

TRÆNINGSFORLØB MED FIE LAURSEN

55 Billede 10-08-2016 14.30.08

Filmingday for Selinas Bodyguidetræningsforløb 1 med Fie Laursen

Hej mine kære. Som i kan se på billederne ovenfor har jeg været ude og træne med den alle tiders Fie, som jeg var på Surfer rejse med sidste år! <3 Jeg har vedligeholdt kontaktet med Fie og hun havde længe sagt, at hun søgte inspiration til at komme i gang med træningen. Da jeg fortalte hende om mine nye kost- & træningsforløb blev hun meget interesseret og vi aftalte, at filme en dag jeg trænede hende igennem det første forløb af min bodyguide HER.

Jeg forklarede Fie kort hvad jeg ville træne hende igennem og jeg kunne mærke, at efter hun havde fået en fornemmelse omkring det hele virkelig glædede sig til at prøve det! Vi havde en dygtig fotograf Casper med, som filmede hele forløbet – hvor jeg også viser mange af øvelserne og forklarer hvordan de udføres. Jeg vil dele videoen med jer herinde, så i kan kan få en idé om hvad træningsplanen går ud på og viser hvordan man kan træne og have det sjovt på samme tid! Måske i har overvejet at starte på forløbet med en veninde?

Hvilken veninde ville du starte på forløbet sammen med? <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NÅR KROPPEN SIGER FRA!